Yhteistyö Smilen kanssa

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Tavoitteemme on tehostaa sekä helpottaa asiakasyritystemme arkea. Yhteistyömme perustuu arvojemme mukaan positiiviseen ja ihmisläheiseen toimintaan. Haluamme tuntea asiakkaamme henkilökohtaisesti ja palvella teitä ammattiylpeydellä yrittäjämäisesti.

Osaava henkilökunta on asiakkaidemme yksi tärkeimmistä voimavaroista. Pyrimmekin aina asiakkaan kanssa läheiseen, luottamukselliseen ja strategiseen yhteistyöhön. Tiiviillä yhteistyöllä varmistetaan onnistuneet rekrytoinnin ja henkilökunnan sitoutuminen.

Smilen kautta työntekijöitä voi tilata helposti monille eri toimialoille ja meihin voi olla yhteydessä helposti katsomallasi tavalla esim. pyyntö ao. linkistä tai löydä iloisesta joukostamme oman alueesi yhteyspäälliköt.

Toimiala ja palvelut

Parhaiten yhteistyö lähtee käyntiin, niin että alueelliset yhteyspäällikkömme tapaavat teidät. Kartoitamme tarpeet ja toiveet…ja aloitamme Ilon kautta hommat. Löydät meidät yhteystiedoista tai voit heittää meille tapaamispyynnön tai konkreettisen työntekijätilaukset alla olevasta linkistä tai tulla vaikka käymään toimistollamme. Mikä vaan on helpointa sinulle!