Junatarjoilijoita ja -apulaisia joulusesonkiin, Avecra Oy

Paikkakunta Helsinki

JOULUSESONKI LÄHENEE – RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!

Nautitko maiseman muutoksesta?
Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?
Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Etsimme työntekijöitä junatarjoilijoiksi ja apulaisiksi junien ravintolavaunuihin sekä runkojen laittoon määräaikaiseen työsuhteeseen joulusesongiksi 18.12.2017.-7.1.2018 ajalle.

Junatarjoilijan työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Työskentely tapahtuu pääasiassa junan ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä ja työ sisältää kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa.

Junien runkojen laitossa tehtävänä on laittaa ravintolavaunut valmiiksi myyntikuntoon ja työ tapahtuu Helsingissä Ilmalan varikolla. Runkojen laittoon valitaan henkilöt, jotka työskentelevät ainoastaan Ilmalan varikolla, ei liikkuvissa junissa.

Työntekijät perehdytetään työhön ennen joulusesongin alkua. Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät sekä Avecran junapalveluhenkilökunnan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

MITÄ ETSIMME?

Sesonkityö kestää kolme viikkoa ja työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, jotka omaavat myynti- ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavan ja positiivisen asenteen.

Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi kokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta.

Edellytämme hakijoilta suomen- ja englanninkielen taitoa, hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta. Myös anniskelusta vastaavan pätevyydestä on hyötyä, mutta runkojen laitossa ja juna-apulaisen tehtävässä se ei ole ehdoton.

TAVATAANKO ASEMILLA JA RAITEILLA?

Hae töihin junatarjoilijaksi, juna-apulaiseksi tai runkojen laittoon Ilmalan varikolle.

Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haet ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian otsikolla: Junatarjoilija / Joulusesonki Helsinki / Oma nimesi

Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen marianne@smilepalvelut.fi

Työ alkaa: 18.12.2017 Työn kesto: 18.12.2017 - 7.1.2018 (3 viikkoa) Työaika: Kokoaikatyö Avoimia paikkoja: 10