Ravintolahenkilökuntaa, Classic American Diner Itis, Helsinki

Paikkakunta Helsinki

 

Classic American Diner perhe kasvaa yhdellä!

Kauppakeskus Itikseen avautuu syksyllä uusi Diner-toimipiste. Etsimme ravintolaan osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

 

Classic American Diner tarjoilee nimensä mukaisesti klassisia amerikkalaisia runsaita ruoka-annoksia, iloisella ja perinteisellä Diner-tavalla sekä rennolla meiningillä.

Ruokalistalta löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten dinereiden hengessä. Välitön ja monipuolinen ravintola toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi niin aamiaiselle kuin myöhäiselle illanvietollekin.

 

Tarjoilijat, kokit ja osaavat esimiehet, haku on päällä!

Jos olet ravintola-alalta kokemusta omaava iloinen ja yhteen hiileen puhaltava persoona, lähetä hakemuksesi ja CV:si Anssi Karppiselle osoitteeseen, anssi.karppinen@ravintola.fi

Otsikoi hakemuksesi: oma nimi / American Dinner Itis / haettava työtehtävä (esim. tarjoilija)

 

Anssi Karppinen
aluepäällikkö
anssi.karppinen@ravintola.fi
+3584577347777

 

Smile Henkilöstöpalvelut 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta ja henkilöstöpalveluja sekä hoitaa rekrytointitoimeksiantoja.
Smile Henkilöstöpalvelut ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia.
Toimimme ravintola- ja kaupan alalla, teollisuudessa, rakennusalalla, logistiikassa, kunnossapidossa, terveydenhuoltoalalla sekä tapahtumissa ja promootioissa.

www.smilepalvelut.fi

Työ alkaa: Syksyllä 2017