Kokki, Villa Störsvik, Siuntio

Paikkakunta Siuntio

Villa Störsvik sijaitsee meren rannalla Pickalan golfkubin läheisyydessä Siuntiossa.

Villan tarjonta on suunnattu yritysten ja yksityisten ihmisten tarpeisiin. Modernit tilat ja kattavat palvelut mahdollistavat tilaisuudet 6-500 vieraalle.

Ravintolan keittiömestari Henry Tikkanen tekee palavasydämisesti herkkuja paikallisista raaka-aineista kansasinvälisellä otteella. Maailma maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta. Kantavana ajatuksena on elegantti alueellinen keittiö ja ruokasesongit. Raaka-aineet ovat tuoreita, kaikki valmistetaan itse eikä laadusta tingitä.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista kokin työtehtävistä. Hyvää paineensietokykyä ja motivoitunutta asennetta.

Hallitset niin aamiaisen valmistuksen kuin isompienkin tilaisuuksienkin kattavat tarjoilut ja annokset. Ennen kaikkea nautit työstäsi ja se näkyy kädenjäljessäsi. Tartut työhön omatoimisesti ja olet joustava tiimipelaaja.

Sinulta löytyy myös hygieniapassi ja voimassaoleva salmonellatodistus.

Villa Störsvikissä halutaan pitää palveluntaso ja ruoan laatu korkealla, joten odotamme, että pystyt vastaamaan niihin omalla ammattitaidollasi.

 

Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa. Työajat vaihtelevat sesongin mukaan, mutta töitä on kuitenkin tarjolla toistaiseksi.

 

Hakemukset ja lisätiedot:

 

Täytäthän työhakemuksesi ohessa olevan linkin kautta: http://smile.likeit.fi/apply/15267

Mainitse hakemuslomakkeessa mistä avoimesta työpaikastapaikasta olet kiinnostunut (kokki Villa Störsvik)

 

Sanna Laine

Henkilöstöpäällikkö

Smile Henkilöstöpalvelut Helsinki

sanna@smilepalvelut.fi

p.0503226281

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta ja henkilöstöpalveluja sekä hoitaa rekrytointitoimeksiantoja.

Smile Henkilöstöpalvelut ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia.

Toimimme ravintola- ja kaupan alalla, teollisuudessa, rakennusalalla, logistiikassa, kunnossapidossa, terveydenhuoltoalalla sekä tapahtumissa ja promootioissa.

www.smilepalvelut.fi

Työ alkaa: Elokuussa 2017 Työn kesto: Toistaiseksi Avoimia paikkoja: 1