Kokki ja vuorovastaava, Classic American Diner, Rovaniemi

Paikkakunta Rovaniemi

 

Kuuleeko Rovaniemi, Classic American Diner perhe kasvaa yhdellä!

Kauppakeskus Sampokeskukseen avautuu uusi Diner-toimipiste. Etsimme ravintolaan osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

 

Classic American Diner tarjoilee nimensä mukaisesti klassisia amerikkalaisia runsaita ruoka-annoksia, iloisella ja perinteisellä Diner-tavalla sekä rennolla meiningillä.

Ruokalistalta löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten dinereiden hengessä. Välitön ja monipuolinen ravintola toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi niin aamiaiselle kuin myöhäiselle illanvietollekin.

 

Kokit ja salin vuorovastaavat haku on nyt päällä!

Jos olet ravintola-alalta kokemusta omaava iloinen ja yhteen hiileen puhaltava persoona, lähetä hakemuksesi ja CV:si Kari-Matti Niemisalolle, osoitteeseen kari-matti.niemisalo@smilepalvelut.fi

 

Otsikoi hakemuksesi: oma nimi / American Diner Rovaniemi / haettava työtehtävä (esim. vuorovastaava)

 

Huomioithan, että työtehtävissä edellytetään aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, täysi-ikäisyyttä sekä vuorovastaavilta vastaavan hoitajan pätevyyttä.

 

Yhteydenotot:

Kari-Matti Niemisalo

Aluepäällikkö

kari-matti.niemisalo@smilepalvelut.fi

040 766 7369

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta ja henkilöstöpalveluja sekä hoitaa rekrytointitoimeksiantoja.

Smile Henkilöstöpalvelut ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia.

Toimimme ravintola- ja kaupan alalla, teollisuudessa, rakennusalalla, logistiikassa, kunnossapidossa, terveydenhuoltoalalla sekä tapahtumissa ja promootioissa.

www.smilepalvelut.fi

Työ alkaa: Joulukuussa 2017 Työn kesto: Toistaiseksi Avoimia paikkoja: 4