Henkilöstöharjoitteluun Smilelle

Paikkakunta Tampere

Haemme harjoittelijaa Smile organisaatioon henkilöstökonsultin/yhteyspäällikön oikeaksi kädeksi.

Harjoittelussa pääset tutustumaan monipuolisesti henkilöstöhallinnoinnin tietojärjestelmiin, rekrytointikanaviin sekä valtakunnallisten suurten asiakkuuksien hallintaan.

Harjoittelu kohdentuu yrityksemme HoReCa puolen toimintaan, joten se soveltuu hyvin myös restonomi opiskelijalle. Harjoittelussa on mahdollisuus liukuviin työaikoihin.

Harjoittelu alkaa heti tai mahdollisimman pian. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus kasvattaa suhdeverkostoasi, sillä asiakkaitamme ovat monet alan menestyneimmät valtakunnalliset yritykset.

 
Hakemukset ja tiedustelut:

Juuso Puustinen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
+358 45 633 5901

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti, ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen.
Asiakkaillemme tarjoamme kattavat henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalvelut ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti. Hoidamme sekä yksittäiset että laajemmat rekrytointitoimeksiannot.

Toimimme usealla eri toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Kauttamme löydät työpaikat ja työntekijät muun muassa seuraavilta toimialoilta: HoReCa, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen ja teollisuus, lääkäripalvelut sekä ICT- ja toimistopalvelut.

 

www.smilepalvelut.fi

Työ alkaa: Heti sopivan harjoittelijan löydyttyä Työn kesto: Sopimuksen mukaan Työaika: Sopimuksen mukaan Avoimia paikkoja: 2