Smile Rekry

Smile Rekry on asiantunteva, kustannustehokas ja ihmislähtöinen rekrytoinnin palvelu. Se on kehitetty yritysten talous- ja henkilöstöhallinnon, ICT:n, myynnin ja markkinoinnin sekä hallinnon ja ylimmän johdon tuloksellisen rekrytoinnin välineeksi.

Tarjoamme rekrytoinnin parhaat asiantuntijat, valmiit kanavat ja hakijapoolit, tehokkaat menetelmät sekä kattavan testauksen ja analyysin rekrytointiprosessin tueksi. Sopivan työntekijän löydyttyä tarjoamme myös tukea perehdytykseen sekä lisävalmennusta koeajan aikana. Näin varmistetaan työntekijän tehokas ja miellyttävä sopeutuminen organisaatioon.

Tarjoamme laadukasta ja asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä olevaa kokonaisvaltaista rekrytointipalvelua, jonka avulla voimme entistä paremmin palvella niin nykyisiä kuin uusia asiakkaitamme.

Tuotteet ja palvelut:

Suorarekrytointi
Smile Suorarekrytointi hoitaa tehokkaasti koko rekrytointiprosessin tai vain osan kuten, hakemusten vastaanoton ja seulonnan tai haastattelut. Prosessi skaalautuu joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan.

Suorahaku
Suorahaku löytää parhaat osaajat avoimeen työtehtävään ilman, että työpaikasta ilmoitetaan julkisesti. Sopiva rekrytoinnin kokonaisuus rakennetaan joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan.

Henkilöarviointi
Henkilöarviointi on luotettava tapa ennustaa henkilön työssä menestymistä, hänen valmiuksiaan, vahvuuksiaan ja kehittymistarpeitaan sekä soveltuvuuttaan tehtävään ja työyhteisöön. Henkilöarviointi antaa tukea rekrytointipäätökseen ja vähentää virhevalinnan riskiä. Arvioinnin tukena on tieteellisesti pätevät henkilön ominaisuuksia, käyttäytymistä ja kykyjä mittaavat analyysit. Näistä saadaan tukea myös henkilön perehdytykseen. Henkilöarviointia voidaan hyödyntää myös olemassa olevan organisaation kehittämisessä ja tiimiyttämisessä.

Organisaatiotestaaminen
Nykyisen organisaation avainpelureiden tai tarvittaessa jopa koko henkilökunnan testaamisella saadaan arvokasta tietoa rekrytoinnin tueksi, organisaatiorakenteen uudelleen järjestämiseksi ja oikeanlaisten tiimien muodostamiseksi.

Toimialajohtaja Johanna Majakankaan terveiset: ”Meillä on todella tehokas ja ihmislähtöinen rekrytointiprosessi ja olemme saaneet kiitosta siitä niin asiakkailta kuin hakijoilta. Toimintamme perustuu 100% vastuuseen siitä, että löydämme juuri oikean tekijän yrityksellesi, aina yrityksesi arvoja kunnioittaen. Käytössämme on erittäin laadukas testausjärjestelmä sekä kattavat analyysit. Meille on tärkeää, että kaikille jää positiivinen kuva koko rekrytointiprosessista. Räätälöimme palvelut aina tarpeidesi mukaan.

Yhteystiedot