Smile x Job Services

Job Service Two ja Job Service Three on nykyään osa Smile Henkilöstöpalveluita!

Job Service Two ja Job Service Three ovat yhdistyvät Smile Henkilöstöpalveluihin kesäkuusta 2018 lähtien. Mitä tämä tarkoittaa?

Yrityksille

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut Job Services Finland Oy:n tytäryhtiöiden Job Services Two Oy:n ja Job Services Three Oy:n osakekannat. Ostettavat yhtiöt ovat voimakkaassa kasvussa ja toimivat pääkaupunkiseudulla. Yhtiöt ovat keskittyneet palvelemaan erityisesti rakentamisen, mutta myös teollisuuden asiakkaita.

Job Servicen kaikki työntekijät jatkavat Smilen palveluksessa.

”Job Service on kasvanut nopeasti erityisesti rakentamisen, mutta myös teollisuuden henkilöstövuokrauspalveluiden tarjoajaksi pääkaupunkiseudulla. Kaupan myötä saamme uutta osaamista, hyviä asiakassuhteita ja työntekijöitä sekä vahvistamme läsnäoloamme pääkaupunkiseudun kasvavalla markkinalla. Yhdessä olemme vieläkin vahvempia”, kommentoi Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

”Kasvutarinamme jatkuu jatkossa osana Smileä ja on hieno päästä osaksi valtakunnallista menestyvää organisaatiota. Toteutunut kauppa on luonteva jatko viime vuonna toteuttamallemme Job Service One Oy:n myynnille”, toteaa Job Servicen Marko Pihlajamäki.

Lisätietoja:
Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 40 700 9915

 

Työntekijöille

Job Service Two:n ja Job Service Three:n ja Smilen yhdistymisen johdosta pystymme työllistämään työtä hakevia ihmisiä yhä paremmin. Meillä on satoja työpaikkoja enemmän vapaana saman katon alla, joten työn etsimisestä on tullut paljon joustavampaa työnhakijoille.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kaikkien toimialojen työnkuvauksista, mahdollisuuksista sekä löydät kaikki vapaat työpaikat, joihin voit hakea avoimella hakemuksella.

Smile. Ilon kautta töihin.
Katso alla olevat vapaat työpaikkamme.

Job Servicen henkilökunnan yhteystiedot löydät vielä heidän omalta verkkosivultaan.