Ilon kautta töihin.

Työntekijöille

Smilen arvot

Smilen toiminta perustuu neljään arvoon. Toivomme, että toimintamme lisäksi nämä arvot elävät ja näkyvät myös jokaisessa työntekijässämme.

1. Ihmisläheisyys

Meille jokainen työntekijä, työnhakija ja asiakas on yksilö. Toivomme, että jokainen heistä kokee itsensä lämpimästi vastaanotetuksi ja läheiseksi Smilen kanssa.
Haluamme tuntea työntekijämme yksilöinä ja tietää, millaisia töitä he haluavat omalla toimialallaan tehdä ja millaisissa työpaikoissa.

Elämme mukana asiakkaidemme arjessa. Meille on tärkeää tuntea jokaisen työpaikan toimintatavat ja työkulttuuri, jotta voimme palvella heitä parhaiten.

Työnhakijoille haluamme aina tarjota ihmisläheisen vastaanoton. Mahtavaa, että olet hakemassa tai jo hakenut meille töihin!

2. Yrittäjyys

Me Smilellä haluamme vastata jokaiseen tilanteeseen yrittäjähenkisesti ja saattaa asiat loppuun saakka. Meille on tärkeää, että jokainen tehtävä, jonka otamme vastaan, tulee hoidetuksi – se on meidän jokaisen vastuulla. Teemme aina kaikkemme, jotta pääsisimme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

3. Ammattiylpeys

Työstä saa olla ylpeä, ja töitä on mukava tehdä – oli työ mikä tahansa. Meille Smilellä on tärkeää, että ilo työstä saa näkyä. Töistä kuuluu olla ylpeä, ja palkkiona voi nähdä muitakin asioita kuin ainoastaan palkan, vaikka se ehdottoman tärkeää onkin. Työn avulla voi löytää muun muassa kavereita ja yhteisön, johon kuulua sekä kehittää työelämätaitojaan.

Tahto vaikuttaa asioihin ja itsensä kehittäminen työelämässä ja ihmisenä ovat osa ammattiylpeyttä. Mikäli huomaamme kehityskohteen, jonka korjaamalla voisimme kaikki olla tyytyväisempiä ja tehokkaampia, otamme sen käsittelyyn ja muokkaamme toimintaamme. Tärkeää on, että asioihin halutaan vaikuttaa ja viedä niitä eteenpäin.

Itsensä kehittäminen työntekijänä ja ihmisenä on ikuinen projekti, jota tuemme ja vaalimme. Haluamme olla ajan tasalla muuttuvassa työelämässä ja tarjota parhaan osaamisemme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme.

4. Positiivisuus

Nimeämme kunnioittaen me smileläiset olemme aina positiivisia, ja positiivisuuden pitää näkyä työssämme. Haluamme luoda ympärillemme hyvää fiilistä ja tuoda iloa työelämän pyörteissä niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme keskuuteen.

Smile. Ilon kautta töihin.

Tärkeitä ladattavia tiedostoja

Työntekijäohjeistus SMILE 2017

Töitä tarjolla – juuri sinulle

Kun etsit haasteita uuden työpaikan parista, ole rohkeasti yhteydessä Smile Henkilöstöpalveluihin!

Meidän kauttamme voit sopia yksittäisiä työkeikkoja tai pidempiä työjaksoja joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaiset, ihmisläheiset ja positiiviset palvelut. Selvitämme yhdessä työntekijöidemme tarpeen, osaamisen ja mahdollisuudet työskentelyyn, joiden perusteella tarjoamme jokaiselle sopivia työpaikkoja. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita ja tuemme heidän ammatillisia tavoitteitaan. Työntekijänämme et sitoudu etukäteen vaan ainoastaan silloin, kun haluat ottaa työtehtävän vastaan.

Siinä missä yksi etsii töitä yhdeksi viikoksi tai satunnaisesti, toinen etsii uutta vakituista urapolkua ja kolmas haluaa lähteä vaikkapa Lappiin talveksi töihin. Smilen kautta onnistuvat nämä kaikki. Kauttamme työskentely on joustavaa, minkä myötä oikealla asenteella, osaamisella ja ammattiylpeydellä varustetut työntekijät voivat työskennellä joko pitkään samassa yrityksessä tai luoda urapolkuja kulkemalla projektista toiseen kartuttaen ammattitaitoa ja osaamista.
Avullamme osaavat työntekijät sekä urat ja työpaikat yhdistyvät.

Kauttamme työskennellessäsi voit pääsääntöisesti hoitaa kaikki asiasi yhden yhteyshenkilön kanssa. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja ansaitsee henkilökohtaista sekä positiivista palvelua – ihmisläheisesti.

Smile. Ilon kautta töihin.

Katso lisätietoja toimialakohtaisista työnkuvauksista