Ilon kautta töihin.

Smile x Kymppi Service

Kymppi Service Oy on nykyään osa Smile Henkilöstöpalveluita!

Kymppi Service Oy on osa Smile Henkilöstöpalveluita helmikuusta 2018 lähtien. Mitä tämä tarkoittaa?

Yrityksille

Smile Henkilöstöpalvelut Oy laajensi toimintaansa ostamalla Kymppi Service Oy:n koko osakekannan tammikuussa 2018. Liiketoiminta siirtyy Smilelle 1.2.2018. Yrityskaupan myötä Smilen markkina-asema vahvistuu teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan valtakunnallisena toimijana.

Kymppi Service työllistää kuukausittain noin 250 osaajaa.

– Näemme tässä yhteistyössä suuria mahdollisuuksia. Kasvumme on viime vuosina ollut Smilen lailla varsin ripeää – esimerkiksi vuonna 2015 olimme 12 nopeimmin kasvavan suomalaisyrityksen joukossa. Toimintamme ideologia, joka perustuu henkilöstöön ja asiakkaisiin panostamiseen, on tuonut varsin hyvää tulosta. Ja jotta voimme tavoitella maksimaalista tulosta tulevaisuudessa, onnistuu se kasvamalla yhdessä Smilen kaltaisen suuren, vakaan ja luotettavan toimijan kanssa, toteaa Kymppi Servicen toimitusjohtaja ja osakas Jyrki Vuoriaho.

– On mahtavaa saada Kymppi Service osaksi Smileä. Kaupan myötä laajenemme maantieteellisesti ja saamme kokeneita kovaan kasvuun tottuneita osaajia tiimiimme. Kymppi Servicellä on toimialueillaan huomattava markkinaosuus, eikä meillä ole näillä alueilla päällekkäistä toimintaa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan talousalueet ovat erittäin vireitä, joten on hienoa päästä toimimaan alueille, missä talouskasvu on ennätyksellisen voimakasta, toteaa Smile Henkilöstöpalvelujen toimitusjohtaja Sami Asikainen. .

Lisätiedot:

Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 40 700 9915

Jyrki Vuoriaho, toimitusjohtaja, Kymppi Service Oy, puh. +358 50 555 5425

Työntekijöille

Kymppi Service Oy:n ja Smilen yhdistymisen johdosta pystymme työllistämään työtä hakevia ihmisiä yhä enemmän ja laajemmalla alueella rakentamisen, teollisuuden sekä logistiikan alalla. Yhdistymisen ansiosta meille tulee kymmeniä, jopa satoja työpaikkoja enemmän vapaaksi saman katon alle vuosittain. Työn etsimisestä on tullut paljon joustavampaa ja helpompaa Smilen työnhakijoille.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kaikkien toimialojen työnkuvauksista, mahdollisuuksista sekä löydät kaikki vapaat työpaikat, joihin voit hakea avoimella hakemuksella.

Smile. Ilon kautta töihin.
Katso alla olevat vapaat työpaikkamme.

Kymppi Services Oy:n henkilökunnan yhteystiedot löydät vielä heidän omalta verkkosivultaan.