Missio, visio ja arvot

Eezyn visio

Olemme Suomen merkittävin työelämän toimija yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Eezyn missio

Toteutamme työelämän unelmia.

Eezyn arvot

Kunnioitus

Kunnioitus määrittää kaikkea tekemistämme. Olemme ihmisiä varten, ihmiseltä ihmiselle. Me teemme todeksi uutta työelämää, joka kunnioittaa ja arvostaa tekijöiden erityislaatuisuutta. Kunnioitamme erilaisia unelmia ja autamme ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Kunnioitamme ympäröivää maailmaa, olemme auttamassa niin yhteiskuntaa kuin ympäristöä voimaan paremmin. Menestys tehdään tekijöillä ja kunnioituksella. Se mahdollistaa vapauden kasvaa kohti unelmia.

Rohkeus

Olemme rohkeita. Meillä on rohkeutta uudistua ja uudistaa, meillä on vapaus yrittää, kehittää, valita ja tehdä. Rohkeus on sitä, että uskallamme myös epäonnistua ja oppia virheistämme. Viemme työelämän rohkeasti tulevalle vuosikymmenelle. Tänään luomme työelämän tulevaisuutta, jonka huomenna haluamme nähdä. Se vaatii rohkeutta ja uskallusta, halua parempaan.

Positiivisuus

Ilo kulkee mukanamme kaikkialle, minne menemme. Olemme ihmisiä varten, teemme työtämme ihmiseltä ihmiselle. Meitä on helppo lähestyä, meidän kanssamme halutaan tehdä yhteistyötä. Positiivisuus on asenne, meillä on aina vapaus valita se. Valitsemme sen silloinkin, kun ei ole helppoa. Katsomme tulevaisuuteen avoimesti ja positiivisesti toinen toistamme kannustaen, unelmiin uskoen.

Ammattimaisuus

Teemme työmme ylpeydellä laadukkaasti ja tuloksellisesti. Meillä on vapaus työhön, uskomme itseemme ja osaamiseemme, emme luovuta vaan kannamme vastuumme, saatamme aloittamamme asiat loppuun ja pidämme aina sanamme. Yrittäjämäinen ja ammattimainen asenteemme tekee meistä halutun kumppanin.