Smile Henkilöstöpalvelut

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa ravintola-alalla toimineessa yhtiössä.

Tehtävämme on auttaa asiakkaita ja työtekijöitämme menestymään. Intohimomme on yhdistää työ ja tekijät.

Menestyksemme on perustunut positiiviseen ja yrittäjämäiseen asenteeseemme. Smile, ilon kautta töihin sloganin mukaisesti tuomme iloa ja huumoria Suomen työmarkkinoille. Jokainen täytetty työpaikka luo lisää hyvinvointi ja iloa.

Smilen toiminta ja palvelut

Liiketoimintamme perustuu siihen, että yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjoamme työntekijöille mielenkiintoisia töitä. Työntekijöille mahdollistamme työskentelyn joustavasti oman elämäntilanteen mukaan.

Smilen tarjoaa kattavia henkilöstöpalveluita ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti seuraaville toimialoille ympäri Suomea:

  • Hotelli-, ravintola- ja catering
  • Tapahtumat ja promootiot
  • Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
  • Terveydenhuolto / lääkärit

Smile Rekry tarjoaa suorarekrytointipalveluita ja Smile Import valmiin ja tehokkaan mallin työvoiman tuontiin.

Smile Henkilöstöpalveluiden arvojen mukaisesti kannustamme aina työntekoon ja toivomme iloista sekä kunnioittavaa suhtautumista kaikkeen työhön.

 

Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja vuonna 2018 sen yhteenlaskettu liikevaihto ylitti 250 milj. euroa.

Lisätietoja VMP:stä: www.vmpgroup.fi