Smile – Järjestelmäkehitystyön tärkeät vaiheet tiedote

TIEDOTE 25.8.2017

Smile Henkilöstöpalvelut Järjestelmäkehitys

Smilen järjestelmäkehitystyön tärkeät vaiheet käynnissä – uuden järjestelmän käyttöönottoja tehdään alueittain

Smilellä on tulevaisuuden toimintamme kannalta erittäin tärkeä järjestelmäkehitystyö käynnissä muun jatkuvan henkilöstöpalvelutoimintamme taustalla.

Olemme kehittäneet uutta järjestelmäkantaa vuoden 2017 aikana ja nyt elo-syyskuussa 2017 olemme ottaneet ja tulemme ottamaan uutta järjestelmää käyttöön yhä useammalla alueella sekä toimialalla askeleittain.

Mitä saavutamme järjestelmäkehityksellä?

Uuden järjestelmän avulla voimme palvella jokaista työntekijäämme ja asiakastamme entistä laadukkaammin sekä nopeammin. Järjestelmän avulla pääsemme johtamaan toimintaamme tehokkaammin ja saamme käsiimme selkeämmän kuvan asiakkaidemme sekä työntekijöidemme tarpeista, joihin pääsemme vastaamaan.

Uudessa järjestelmässä meillä on kaikki tarvittava tieto paremmin saavutettavissa jokaisen toimihenkilömme osalta, mikä mahdollistaa asioiden hoitamisen yhden Smilen toimihenkilön kanssa helpommin.

Uuden järjestelmän avulla voimme resursoida toimintaamme paremmin taataksemme palvelumme onnistumisen.

 

 

 

Järjestelmän käyttöönotto

Otamme järjestelmää käyttöön alue ja toimiala kerrallaan askel askeleelta varmistuen siitä, että palvelumme toimivat niin asiakkaille kuin työntekijöille muutos- ja käyttöönottovaiheessa.

Toivomme työntekijöiltämme ja asiakkailtamme kärsivällisyyttä muutosvaiheessa, että saamme uuden toimintaympäristön mahdollisimman kivuttomasti käyttöön ilman virheitä.

Mikäli huomaatte palvelupoikkeamia, olkaa rohkeasti yhteydessä yhteyshenkilöönne, että voimme auttaa teitä.

Saatte tiedon, kun osaltanne siirrytään uuteen järjestelmään. Tiedon ohessa saatte myös uudet käyttäjätunnukset sekä kirjautumislinkin.
Järjestelmän käyttöohjeet löytyvät järjestelmästä ja autamme mielellämme järjestelmään opastuksessa.

LISÄTIEDOT

Pasi Majakangas
Kehitysjohtaja
pasi.majakangas@smilepalvelut.fi
050 486 2684

www.smilepalvelut.fi