Hitsaaja, Toijala Works Oy

Toijala Works Oy on kasvu- ja kehityshakuinen joukko koneenrakennuksen ammattilaisia ja toivomme samaa asennetta myös joukkueemme uusilta pelaajilta. Meillä tehdään töitä vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten ja erilaisten tuotteiden parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria, kansainvälisiä toimijoita sekä kotimaisia teknologiayrityksiä useilta eri sektoreilta. Toimimme tiiviissä asiakasyhteistyössä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita ja niiden valmistusta yhdessä asiakkaan kanssa.

Pitkä historiamme koneenrakennuksen parissa on ylpeyden aiheemme. Kunnioitamme perinteitä, mutta innovoimme jatkuvasti myös uutta, josta esimerkkinä toimii oma tuotelinjamme: TW puukurottajat.

Etsimme nyt joukkoomme Akaan Toijalaan osaavaa hitsaajaa osavalmistukseen ja kokoonpanohitsaukseen. Työ on pääosin mustan raudan mig-hitsaamista ja ainevahvuudet ovat n. 10 mm. Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa ma - pe, mutta valmiutta myös 2-vuorotyöhön edellytetään.

Hakijoilta toivomme:

- alan työkokemusta

- hyvää hitsausjälkeä

- luotettavuutta


Osaavalle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka menestyvässä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

 

Ei suoria yhteydenottoja Toijala Worksille. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

tai lähetä CV osoitteeseen jani.raatikainen@smilepalvelut.fi

Mikäli ATK ei ole sinun juttusi, voit myös soitella: Jani Raatikainen p.050 337 7959

Hae työpaikkaa