Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Etsimme tunnetulle kiinteistönhoidon ja maataloustuotteiden tuotteita myyvälle ja maahantuovalle yritykselle asiakkaallemme  varastotyöntekijää Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme tuo siis maahan ja myy edelleen koneita ja laitteita sekä niihin liittyviä varaosia yms. Tuotesortimentti on erittäin laaja.

Työ pitää sisällään normaaleja varastotöitä sekä ulkona että sisällä. Trukinajotaito on välttämätöntä, samoin ATK-osaaminen. Päivittäiseen työhön kuuluu tavaran vastaanotto, lähetys ja varastosiirtokirjausten ylläpito, kuljetusten järjestäminen jne. Etsimämme varastotyöntekijä on suoraan yhteydessä asiakkaisiin ja osallistuu myös varastotuotteiden myyntiin. Vuorovaikutustaitojen tulee olla siis hyvät kuten myös kyky hoitaa useampia tehtäväkokonaisuuksia.

Työ on päivätyötä klo 8-16, viikonloput ovat vapaita. Tarjoamme vakituisen työsuhteen menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä, paljon töitä, mukavan ja siistin työmiljöön sekä miellyttävät työkaverit. Toivomme löytävämme tekijän, joka haluaa edelleen kehittää itseään ja oppia lisää niin työstä kuin sen tarjoamista mahdollisuuksista. Englannin kielen taito on etu.

Lähetä hakemuksesi nopealla aikataululla. Haastattelemme jo hakuajan aikana.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tuomas Arjamaa
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
Puh. 045 2148 414
tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa