Elementtisuunnittelija, LapWall Oy

LapWall Oy on Suomen johtava puurakenteisten seinä- ja kattoelementtien valmistaja. Vuonna 2011 perustettu yritys on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansioista kasvanut nopeasti ja pystyy palvelemaan tehokkaasti erilaisten asiakkaiden tarpeita. Kilpailukykyisen konseptin avulla mahdollistetaan myös asiakkaiden menestys. LapWall Oy:llä on tehtaat Pyhännällä ja Pälkäneellä sekä lisäksi toimipisteet Oulussa ja Vantaalla. http://www.lapwall.fi


Kasvun jatkuessa voimakkaana haluamme vahvistaa osaamistamme. Haemme nyt sinua positiivisen asenteen omaavaa ELEMENTTISUUNNITTELIJAA (2) osaavaan ja dynaamiseen huipputiimiimme seinäelementtikohteisiimme Pyhännän yksikköön toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Pyhännällä, mutta myös Oulu on mahdollinen.

Tehtävänkuvaus
Tehtävänäsi tulee olemaan puurakenteisten kohteiden elementtirakenteiden CAD/CAM -suunnittelu huippunykyaikaisia työkaluja käyttäen. Tehtävässäsi vastaat projektikohtaisesti rakennuksen elementtisuunnittelusta nykyaikaisilla 3D ohjelmistoilla. Annamme koulutuksen uusien ohjelmien käyttöön.

Toimit niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sisäisesti toimit tiiviissä yhteistyössä niin johdon, asentamisen, tuotannon kuin taloushallinnon kanssa. Ulkoinen yhteistyö koostuu alalla toimivien yritysten, asiakkaiden, hankkijoiden, yhteistyökumppaneiden sekä organisaatioiden kanssa toimimisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea aitoa kiinnostusta puurakentamista ja suunnittelua sekä projektien hoitamista kohtaan. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (insinöörikoulutus tai rakennusalan DI). Työkokemus puurakentamisesta sekä suunnittelusta ja 3D mallintamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työkokonaisuuden lisäksi laajan yhteistyökumppaneiden verkoston sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja kehittyä rakentamisen huippuosaajaksi kehittyvässä, puuelementoinnin suunnannäyttäjäyrityksessä.

Oletko sinä etsimämme elementtisuunnittelija? Mikäli tunnistit itsesi tehtäväkuvauksesta, haluat työskennellä monipuolisten tehtävien parissa kasvavassa, nykyaikaisessa ja innostavassa työympäristössä alan huipulla, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan jätä hakemus jo tänään!

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile henkilöstöpalveluilta Mika Pinola 044 778 7426. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä
antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Mika Pinola, 044 778 7426, mika.pinola@smilepalvelut.fi.

Hae työpaikkaa