Käsilumityöntekijöitä talvikaudelle

Oletko sinä työtä pelkäämätön ja ahkera KÄSILUMITYÖNTEKIJÄ? Etsimme työntekijöitä asiakkaallemme talvikauden ajalle Ouluun ja lähialueille!

---------- 

Tarkempi info työtehtävästä:

Talvi saapuu ja lunta tulee, jonka vuoksi haemme joukkoomme reippaita ja innokkaita käsilumityöntekijöitä. Työtä tehdään sekä maan tasalla että katolla ja työkohteet sijaitsevat eri puolilla Oulua. Työtehtävät sisältävät kolaamista, lumenpudotusta ja lapioimista. 

Työssä vaaditaan erinomaista asennetta ja sään kestävyyttä. Mikäli omaat loistavan työmoraalin ja hyvän fyysisen kunnon eivätkä korkeatkaan paikat saa päätäsi pyörälle, olet etsimämme tekijä! Työtehtävään et tarvitse aikaisempaa työkokemusta kyseisistä hommista vaan rautainen asenne ratkaisee. 

Arvostamme hakijoissa joustavuutta työajoissa ja ripeyttä lähteä työvuoroon lyhyelläkin varoitusajalla. Tekijöitä tarvitaan lumitilanteen mukaan ja tarjolla onkin eri mittaisia työsuhteita. Työtä tehdään yleisesti päiväsaikaan klo 8-16 välillä, mutta tarpeen vaatiessa myös iltaisin tai viikonloppuisin. 


Odotamme työnhakijoilta:

- erinomaista asennetta työtä kohtaan

- sinnikkyyttä 

- tiimityöskentelytaitoja 

- hyvää yleiskuntoa

- suomen kielen taitoa

Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi, sillä se helpottaa kulkemistasi eri työkohteiden välillä. Se ei ole kuitenkaan edellytys vaan työn tekeminen onnistuu ilman autoakin. Työturvallisuuskortin katsomme myös eduksesi. 

---------- 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle  loistavan mahdollisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta sekä nauttimaan raikkaasta ulkoilmatyöstä. Tämän jälkeen hyvällä työntekijällä on ovet auki myös muihin asiakasyritystemme tarjoamiin työtehtäviin ja katsommekin mielellämme sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivia töitä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Palkka: TES/Sopimuksen mukaan, tuntipalkka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan lumitilanne huomioon ottaen ja kestävät koko talvikauden ajan. Tässä loistava tilaisuus esimerkiksi opiskelijalle lisätienestiin!

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 30.11.2019 klo 23:59. Mikäli kiinnostuit, hae heti sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa!

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Lotta Vuorma
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 860
lotta.vuorma(at)smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa