Verkkoviestinnän asiantuntija, Suomalaisen Työn Liitto

VERKKOVIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä, sekä vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. Liitto on arvoyhteisö, johon kuuluu lähes 4 500 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.suomalainentyo.fi

Haluatko toimia suomalaisen työn näköalapaikalla, suomalaisen työn puolesta? Haemme asiakkaallemme Suomalaisen Työn Liitolle, erittäin dynaamiseen työyhteisöön someviestinnän ja visuaalisen viestinnän taitavaa verkkoviestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Mikonkadulla. Työn aloitus 7.1.2020.

Tehtävänkuvaus
Verkkoviestinnän asiantuntijana vastaat liiton verkkoviestinnästä ja sosiaalisen median suunnittelusta ja toteutuksesta. Tuotat sisältöä valmiiksi annettujen teemojen mukaisesti sosiaalisen median kanaviin. Osaat muokata ja luoda kuvamateriaalia somepostauksiin olemassa olevien linjausten mukaisesti. Varmistat, että viestintä on oikeanlaista, oikea-aikaista ja tehokasta. Osaat suunnitella ja toteuttaa sosiaalisen median mainontaa. Huolehdit, että mainoskampanjat saavuttavat tavoitteensa niin näkyvyyden kuin vaikuttavuuden osalta. Seuraat eri kanavissa tapahtuvaa keskustelua, viestintää ja reagoit niihin. Kanavat, joita tulet hallinnoimaan ovat Facebook, LinkedIn, Instagram ja Twitter. Toimit kolmen hengen viestintätiimissä, jossa jokaisella on omat vastuualueensa. Osallistut myös verkkopalveluihin liittyviin kehitysprojekteihin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • Alalle soveltuvaa koulutusta
 • Hyvää ajantasaista ymmärrystä ja tuntemusta sosiaalisen median kanavista (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter)
 • Vahvaa näkemystä digitaalisen viestinnän tekemisestä ja sen kehittämisestä
 • Näkemyksellistä ja osallistavaa otetta sosiaaliseen mediaan
 • Sujuvaa sisällöntuotannon ja julkaisujärjestelmien osaamista (erityisesti WordPress)
 • Yleisimpien some-mainostyökalujen hallintaa
 • Kiinnostusta yhteiskunnallisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin
 • Erinomaista suomen kielen osaamista
 • Hyvää englannin kielen osaamista
 • Hyvää kuvankäsittely- ja taitto-osaamista: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign -ohjelmat
 • MS Officen -työkalujen hyvää hallintaa


Odotamme sinulta ennen kaikkea aitoa kiinnostusta ja paloa sosiaalisesta mediasta, sen hyödyntämisestä viestinnässä. Voit olla alalle vasta valmistunut tai jo kokemusta alalta kartuttanut ammattilainen, uusia haasteita kaipaava. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen, avoin ja keskusteleva. Sinulta löytyy hyvät visuaaliset taidot, uskallat ajatella luovasti, olet idearikas, mutta myös systemaattinen ja johdonmukainen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sinulta löytyy suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kykyä toteuttaa ja pysyä viestintäsuunnitelmassa sovitun vuosikellon mukaisesti.

Tarjoamme määräaikaisen ja kokoaikaisen työn suomalaisen työn näköalapaikalta. Monipuolisen työnkuvan verkkoviestinnän parissa. Kilpailukykyisen palkan ja kannustinpalkkiojärjestelmän lisäksi tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä, välittömässä ja dynaamisessa organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Meillä pääset kehittymään ja tarjoamme koulutusmahdollisuuksien lisäksi hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostettua suomalaisen työn puolesta toimijaa.

Oletko sinä etsimämme verkkoviestinnän asiantuntija? Mikäli tunnistit itsesi tehtäväkuvauksesta, haluat työskennellä haastavien tehtävien parissa dynaamisessa ja kehittyvässä arvoyhteisössä, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan jätä hakemus jo tänään!

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.11.2019 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla Verkkoviestinnän asiantuntija. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Johanna Majakangas, 050 4873 577.

Hae työpaikkaa