Pintakäsittelylinjan työnjohtaja

RD Group Oy omistaa metalliyhtiöt Ratesteelin, Debomixin ja RD Technology Centerin.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

RDTC (RD Technology Center Oy) on vuonna 2013 perustettu yhteisyritys, jonka perustajina olivat Ratesteel Oy, Debomix Oy ja muutamat yksityishenkilöt. RDTC:n liikeideana on tuoda uutta järjestelmätoimittajaosaamista tarjoamalla mm. kokoonpanoon ja pulverimaalaukseen liittyviä palveluja. Yritys on kasvanut Vieremän aktiivisesta yritysyhteistyöympäristöstä kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Vahva yritysyhteistyö alueen toimijoiden kanssa mahdollistaa nopean ja joustavan toimintatavan. https://www.rdtc.fi/


Etsimme asiakasyrityksellemme RD Technology Center Oy:lle tuloshakuista ja esimiestaitoista PINTAKÄSITTELYLINJAN TYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Vieremälle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota.

Tehtävänkuvaus

Työtehtävät koostuvat pintakäsittelylinjan työnjohdollisista sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä.  Toimit esimiehenä pintakäsittelylinjan työntekijöille (10-15 alaista). Vastaat töiden organisoinnista, työjonojen seurannasta ja niihin reagoinnista, tilausten käsittelystä, raportoinnista ja mittareista. Lisäksi linjan avustavat työt kuuluvat tehtävänkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimiestaitoja sekä halua huolehtia työhyvinvoinnista. Hyviä organisointitaitoja, täsmällisyyttä, tuloshakuisuutta sekä jämäkkää asennetta ja otetta työntekoon. Haluat kehittää ja kehittyä, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia.

Odotamme
hakijalta
- AMK-insinööri tai vastaavaa teknistä koulutusta
- Pulverimaalauksen osaamista, vahvaa kokemusta linjamaisesta työskentelystä
- Teollisen tuotannon esimiestehtävistä vähintään 3 vuoden työkokemusta
- Englannin ja venäjän kieli katsotaan eduksi

Tarjoamme
Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Työt alkavat viimeistään joulukuussa 2019 /sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä.


Jätä hakemuksesi
ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.11 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Nuutinen /Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 055 2832, olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa