Hitsaamon työnjohtaja

RD Group Oy omistaa metalliyhtiöt Ratesteelin, Debomixin ja RD Technology Centerin.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

RDTC (RD Technology Center Oy) on vuonna 2013 perustettu yhteisyritys, jonka perustajina olivat Ratesteel Oy, Debomix Oy ja muutamat yksityishenkilöt. RDTC:n liikeideana on tuoda uutta järjestelmätoimittajaosaamista tarjoamalla mm. kokoonpanoon ja pulverimaalaukseen liittyviä palveluja. Yritys on kasvanut Vieremän aktiivisesta yritysyhteistyöympäristöstä kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Vahva yritysyhteistyö alueen toimijoiden kanssa mahdollistaa nopean ja joustavan toimintatavan. https://www.rdtc.fi/


Etsimme asiakasyrityksellemme RD Technology Center Oy:lle tuloshakuista, esimiestaitoista ja motivoitunutta HITSAAMON TYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kiuruvedelle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota.

Tehtävänkuvaus

Työtehtävät koostuvat hitsaamon työnjohdollisista sekä henkilöstöhallinon tehtävistä.  Toimit esimiehenä hitsauslinjan työntekijöille (10-15 alaista). Vastaat tilausten käsittelystä, laadun tarkkailusta ja sen kehittämisestä, resurssoinnista ja kuormituksesta. Vastuullesi kuuluu myös henkilöstön kouluttaminen. Toimit asiakasrajapinnassa päivittäin sekä eri sisäisten sidosryhmien kanssa (kuten laatutiimi ja laskutus). Omalla toiminnallasi olet varmistamassa, että hitsaamo on tehokas ja työ on laadukasta ja täyttää asiakkaan laatuvaatimukset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimiestaitoja sekä organisointitaitoja. Järjestelmällisyyttä, tulosvastuullisuutta sekä kykyä nähdä asioita isossa kuvassa. Vakuuttavuutta, itsenäistä työoteta, oma-aloitteisuutta sekä loogista ja analyyttista ajattelutapaa.

Odotamme
hakijalta
- AMK-insinööri tai vastaavaa teknistä koulutusta
- Vahvaa kokemusta linjamaisesta työskentelystä
- Teollisen tuotannon esimiestehtävistä vähintään 3 vuoden työkokemusta
- Englannin ja venäjän kieli katsotaan eduksi

Tarjoamme
Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Työt alkavat viimeistään joulukuussa 2019 /sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.11 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Nuutinen /Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 055 2832, olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa