Ajoneuvoasentaja

RD Group Oy omistaa metalliyhtiöt Ratesteelin, Debomixin ja RD Technology Centerin.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

RDTC (RD Technology Center Oy) on vuonna 2013 perustettu yhteisyritys, jonka perustajina olivat Ratesteel Oy, Debomix Oy ja muutamat yksityishenkilöt. RDTC:n liikeideana on tuoda uutta järjestelmätoimittajaosaamista tarjoamalla mm. kokoonpanoon ja pulverimaalaukseen liittyviä palveluja. Yritys on kasvanut Vieremän aktiivisesta yritysyhteistyöympäristöstä kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Vahva yritysyhteistyö alueen toimijoiden kanssa mahdollistaa nopean ja joustavan toimintatavan. https://www.rdtc.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme RD Technology Center Oy:lle AJONEUVOASENTAJIA Kiuruvedelle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota sekä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi.


Työtehtävät: 
- Mekaaninen asennus sekä hydrauliikkakomponenttien asennus/letkutus
- Koneen paineiden säätö

- Lisälaitteiden käyttöönotto
- Toimintojen testaus mekaanisesti sekä hydraulisesti


Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta asennetta työhön. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Järjestelmällisyyttä, itsenäistä työoteta sekä oma-aloitteisuutta.

Odotamme
hakijalta

- Piirustustenlukutaitoa
- Kokonaisuuksien hahmottamiskykyä
- Motivoitunutta asennetta työhön

Kokemus koneenasennustehtävistä (hydrauliikka, pneumatiikka, sähköasennukset) katsotaan hakijalle eduksi.


Tarjoamme
Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Työt alkavat viimeistään joulukuussa 2019 /sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.11 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Nuutinen /Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 055 2832, olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa