Hitsaamon työnjohtaja, Ratesteel OyRD Group Oy omistaa teknologiayhtiöt Ratesteel Oy:n, Debomix Oy:n ja RD Technology Center Oy:n.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

Ratesteel Oy on Vieremällä 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja. Yhdessä asiakkaidensa ja verkostonsa kanssa yhtiöt ovat osana maailmanlaajuista huipputeknologisten tuotteiden valmistusta. Automatisoitu piensarjatuotanto sekä siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat heidän ydinosaamisaluetta. http://www.ratesteel.fi/Etsimme asiakasyrityksellemme Ratesteel Oy:lle organisointikykyistä, tuloshakuista ja esimiestaitoista HITSAAMON TYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Vieremälle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota.

Tehtävänkuvaus
Työtehtävät koostuvat hitsaamon työnjohdollisista sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Toimit esimiehenä hitsaamon työntekijöille (15-30 hitsaajaa). Vastaat tuotannon aikatauluista, laadusta sekä tuotannon kehittämisestä.  Sinulla on merkittävä rooli tuotannon tehokkuuden ja oikea-aikaisuuden sekä tuotannon henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisessä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä ja kommunikoit päivittäin tuotantoon liittyvissä aisoissa asiakkaiden suuntaan. Raportoit suoraan tehtaanjohtajalle oman vastuualueesi toiminnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimiestaitoja sekä halua kehittyä ja kehittää toimintoja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet sosiaalinen, jämäkkä, tuloshakuinen ja omaat erittäin hyvät organisointikyvyt. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja saat myös alaisesi sitoutettua. Hahmotat kokonaisvaltaisesti tilaus-toimitusprosessin.

Odotamme hakijalta
- AMK-insinööri tai vastaavaa teknistä koulutusta
- Teollisen tuotannon esimiestehtävistä vähintään 3 vuoden työkokemusta
- Hyvät tekniset valmiudet (IT ja hitsaustekniikka)
- Hyvää englannin suullista ja kirjallista osaamista, venäjän kieli katsotaan eduksi
- Lean ja/tai Six Sigma tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme
Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.11 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Nuutinen /Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 055 2832, olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa