Tuotantotyöntekijä / Automaattimaalauslaitteiston koneenhoitaja

Linjateräs on ISO 9001:2015 -sertifioitu Suomen suurin pulverimaalaukseen erikoistunut palvelumaalaamo. Olemme luotettava kumppani jo yli 150 pitkäaikaiselle asiakkaalle!

Tutustu meihin ja lue lisää osoitteessa https://www.linjateras.fi/

Etsimme nyt Tampereen toimipisteeseemme voittavaan joukkueeseen Tuotantotyöntekijää / Koneenhoitajaa. Työ pitää sisällään joko automaattimaalauslaitteiston koneenhoitajan tehtäviä tai valmiiden kappaleiden (pääasiassa pintakäsitellyt ohutlevytuotteet) pakkaamista sekä maalauslinjalla ripustus-/ purkutehtäviä, tuleva työnkuva riippuu hakijan osaamistasosta. Työtä tehdään laadukkaissa ja moderneissa tiloissa ma - pe kahdessa vuorossa (valmiutta 3-vuoroon toivotaan). Töihin pääsee hyvin julkisilla. Työhön annetaan kattava perehdytys, mutta aiemmasta kokemuksesta vastaavasta työstä on etua. Työ sopii hyvin niin miehille kuin naisille.

Hakijoilta toivomme tarkkuutta ja huolellisuutta, luotettavuutta, reipasta ja aikaansaavaa työotetta, perushyvää fyysistä kuntoa (seisomatyö) ja valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Ripustustehtävien takia hakijan pituuden tulisi olla minimissää 175 cm, jotta työskentelyasennot säilyvät ergonomisina.

Tarjolla on vakituinen työpaikka hyvässä vakavaraisessa talossa. Saat erinomaisen ja kannustavan tiimin tuen työllesi. Meillä on  rento ja iloinen työilmapiiri sekä etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudessa osaamisen karttuessa palkkiojärjestelmän avulla mahdollisuus päästä hyville ansioille. Ensimmäisen 6 kk palkka määräytyy hakijan osaamistason mukaan, jonka jälkeen palkasta neuvotellaan uudestaan.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.


Ei suoria yhteydenottoja Linjateräkseen, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut.


Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi tai lähetä CV osoitteeseen teemu.aalto@smilepalvelut.fi

Mikäli ATK ei ole sinun juttusi, voit myös soitella: Teemu Aalto p. 050 406 4127

Hae työpaikkaa