Pääsuunnittelija, FORTACO Oy

Fortaco on Euroopan johtava, raskaan teollisuuden laitevalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä laitekokoonpanot materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco on brändeistä riippumaton, strateginen kumppani. Asiantunteva teknologiaosastomme tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita, kuten muotoilun, suunnittelun ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka.

Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa – Puola, Slovakia, Suomi, Unkari, Viro. Meillä työskentelee 2600 ammattilaista. Turvallisuus, korkeat laatuvaatimukset ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla. www.fortacogroup.com

Haemme  PÄÄSUUNNITTELIJAA

CabTech yksikköön Kurikkaan vastaamaan ohjaamotuotekehitysprojektien teknisistä ratkaisuista.

Tehtävänkuvassa otat teknisen vastuun työkoneohjaamoiden suunnitteluprojekteista ja ohjaat projektiryhmää oikeisiin ratkaisuihin. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden ja eri sidosryhmien kanssa (asiakkaat, alihankkijat, testauslaitokset ja Fortacon oma tuotanto).


Edellytämme hakijoilta

– kokemusta vaativista ja monipuolisista teknisistä suunnitteluprojekteista
– hyviä vuorovaikutus- ja kokonaisuuksien hallinta- sekä valvontataitoja
– aito kiinnostus suunnitella laadukkaita tuotteita ja halu perehtyä asiakkaan tarpeisiin
– suomen lisäksi ja hyvää kirjallista sekä suullista englannin kielitaitoa
– soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai Di, kone/mekatroniikka/sähkö)
– 3D CAD ja MS office hyvää hallintaa
– valmiutta työmatkoihin, n. 10 pv/v. (myös ulkomaille)

Eduksi lasketaan

– ohutlevytekniikan tuntemus
– pintamallinnuskokemus
– PLM järjestelmien käyttökokemus  (EPDM, Sovelia)
– konetekniikkaan liittyvän tuotannon ja viranomaisvaatimusten tuntemus
– työkone-/ohjaamo-/ergonomiaosaaminen


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, kansainvälisessä työympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa tuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Lisäksi meillä on viihtyisä työympäristö, modernit työvälineet, erilaisia harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia sekä muita henkilöstöetuja. Olemme savuton työpaikka.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla Pääsuunnittelija. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä
antaa Johanna Majakangas, johanna.majakangas@smilepalvelut.fi, 050 4873 577

Hae työpaikkaa