Sushikokki, Ravintola Umeshu, Helsinki

Umeshu on intohimoisesti japanilaiselle ruoalle ja juomalle omistautunut intiimi ravintola Töölössä. Annokset syntyvät käsityönä huippulaatuisista raaka-aineista, rakkaudesta japanilaiseen ruokaan.

 

Etsimme Ravintola Umeshuun sushikokkia.

 

Sushikokin työtehtäviin kuuluu mm. annosten esivalmistelu, sushien valmistaminen sekä keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Kaikki annokset valmistetaan alusta loppuun itse, käyttäen tuoreita raaka-aineita. Yksi tärkeimmistä työkaluista sushien valmistuksessa on veitsi ja omat käden taidot.

Työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.

 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä tai alan koulutusta ja hygieniapassia.

Aikaisempi kokemus sushien valmistuksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Asenne ratkaisee!

 

 

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

 

 

Ilon kautta töihin!

 

 

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 

Sanna Laine

Henkilöstökonsultti

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

0503226281

sanna@smilepalvelut.fi

 

www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa