Huoltoasentaja

Asiakkaamme etsii avullamme uutta huoltoasentajaa palvelukseensa Turkuun. Asiakkaamme on Turkulainen teollisuutta palveleva teknisten tuotteiden myyntiin ja huoltopalveluihin sekä laitevuokratoimintaan keskittynyt yritys. 

Haussa sähköalan perustutkinnon ja hyvät kädentaidot omaava henkilö, joka haluaa erikoistua hitsauslaitteiden sekä muiden sähkötyökalujen huoltotöihin. Työ on monipuolista ja vaatii myös monipuolisuutta tekijältään. Kaikki aikaisemmat mekaaniset huoltotyöt ovat eduksi, mutta tärkeintä on avoin mieli ja halu oppia uutta.

Koneet ja laitteet kehittyvät kokoajan, joten jatkuva uuden opiskelu on osa työtä. Ala kasvaa tasaisesti ja laitteiden huoltajia tarvitaan aina. Tarjolla mahdollisuus pitkään ja varmaan työsuhteeseen!

Työpäivät ovat ma-pe klo 8-16

Sinulle tarjotaan:

-Mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen
-Monipuolista työtä
-Reilua työnantajaa
-Palkkaa kokemuksesi ja koulutuksesi perusteella

Sinulta odotetaan:

-Sähköalan perustuntemus ja hitsaustaito plussaa
-Kykyä omaksua uutta ja avointa mieltä uusille tehtäville
-Luotettavuutta (taustat kunnossa) ja palveluhenkisyyttä

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi!

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +35844 7050 894 email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa