Tarvittaessa töihin kutsuttava työntekijä

Lisätyötä tarjolla keikkamuotoisesti
Haaveiletko työstä, jota voisit tehdä muutamana päivänä viikossa tai aina kun se omiin aikatauluihin sopii. Meillä olisi tarjota erilaisia keikkamuotoisia töitä muuttokeikoista siivoukseen ja kaikkea siltä väliltä. Tässä hyvä mahdollisuus opiskeluiden, lukuloman tai muiden töiden oheen. Tärkeintä on että asenne on kunnossa ja kuntoa riittää!  Työt sijaitsevat pääasiassa Jyväskylässä ja lähialueella. 

---------- 

Mitä etsimme
Etsimme erilaisiin työtehtäviin tarvittaessa töihin kutsuttavia henkilöitä. Pääsääntöisesti työtehtävät vaativat työturvallisuuskortin, mutta sen puuttuminen ei missään nimessä ole este hakemuksen laittamiselle. Työt ovat pääasiassa rakennus-, teollisuus-, logistiikka- ja kiinteistöhuoltoalalla. Etsimme henkilöä, joka pystyy lähtemään työkeikalle tarvittaessa pikaisellakin aikataululla. Hyvä asenne ja hyvä fyysinen kunto ovat etujasi!
---------- 

Mitä odotamme hakijalta


Odotamme  työnhakijoilta:

-Hyvä asenne työtä kohtaan

-Halu tehdä töitä keikkaluonteisesti

-Työturvallisuuskortista etua

-Iloista mieltä ja joustavuutta

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Töitä tarjolla satunnaisesti. Tarvittaessa töihin kutsuttava.

Palkka: Suoritettavan työtehtävän työehtosopimuksen mukaisesti

----------
Miten haet työpaikkaa

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 
Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Karhu
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0406743630
sini.karhu@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka juuret löytyvät jo vuodelta 2002.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa.

Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja vuonna 2018 sen yhteenlaskettu liikevaihto ylitti 250 milj. euroa.

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi
Lisätietoja VMP:stä: www.vmpgroup.fi

Hae työpaikkaa