Tarjoilija, Ravintola Nokka, NoHo Partners Oyj

Katajanokan rannassa nautitaan ruokaa, jolla on tarina. Nokassa ruokalistalla tattienkin poimija tunnetaan. Koko ravintolakokemus lähtee liikkeelle keittiöpäällikkö Ari Ruohon itse valitsemista puhtaista ja korkealaatuista raaka-aineista.

Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Ravintola myöntää V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajiemme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tunnemme tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti.


Ravintola Nokka etsii joukkoonsa iloisia ja osaavia tarjoilijoita noin 60-90h/3 vkoa työsuhteeseen. Hakijoilta edellytetään kokemusta à la carte -ravintoloissa työskentelemisestä, motivoitunutta otetta ja halua kehittyä alalla.

 

Odotamme työnhakijoilta:

• ammattitaitoa

• hyvää pelisilmää

• ahkeruutta

• tiimihenkisyyttä

• motivaatiota viedä omaa osaamistaan pidemmälle

• kiinnostusta pientulatuotantoa ja kestävää kehitystä kohtaan

Tarjoamme työntekijöille Nokassa tunnelmallisen miljöön, tukevan työympäristön, hyvät etenemismahdollisuudet ja mikä parasta, ihanat työkaverit.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan/heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja kestävät toistaiseksi.

Lisätiedot & kyselyt:

Tiina Hautala
Ravintolapäällikkö
Ravintola Nokka
p. 050 566 7052
tiina.hautala@ravintolanokka.fi

 

Hae työpaikkaa