TIG-hitsaaja

TIG-HITSAAJA

Haemme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme Lapualle TIG-hitsaajaa. Asiakasyrityksen päätoimipiste on Lapualla, mutta he tekevät erilaisia projekteja ympäri Suomen.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa mukaan kasvavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan. Valitun henkilön tehtävänä on hitsata TIGillä rosteria, mutta MIG-taito mustalle raudalle on myös eduksi. Työnkuvaan kuuluu mittaamista ja kantamista. Töitä tehdään sekä kuvien perusteella, että ilman kuvia.

Työskentely tapahtuu yrityksen tiloissa Lapualla, sekä työntekijän halukkuuden mukaan myös projektiluontoisesti muilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Edellytämme, että hakijalla on ajantasaisen taidot TIG-hitsauksessa, sekä voimassa oleva tulityökortti. Odotamme hakijalta luotettavuutta ja oma-aloitteista sekä vastuullista otetta työhön.

Odotamme työnhakijoilta:

- Aiempaa työkokemusta TIG-hitsauksesta

- Ajantasaisia taitoja TIG-hitsauksesta

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Matkustusvalmiutta asennuskohteisiin

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön kasvavassa metallialan asiakasyrityksessämme sekä hyvän perehdytyksen kyseiseen työtehtävään.

Palkkaus: Tuntipalkka, joka määräytyy valitun hakijan kokemuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät noin puoli vuotta. Ammattitaitonsa näyttävällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!

Hakuaika päättyy 29.9.2019

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 443 1853

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa