Tuotepäällikkö

Etsimme asiakasyrityksellemme, Hydroll Oy, tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Hydroll on ainoana yrityksenä maailmassa keskittynyt yksinomaan korkealaatuisten mäntätoimisten painevaraajien suunnitteluun ja valmistukseen. Mäntätoimisten painevaraajien valmistajana ja toimittajana Hydroll on paras valinta teknologiakumppaniksi.

----------

Tehtävään valitun henkilön keskeisimpiä työtehtäviä ovat asiakassuhteiden ylläpito ja myyntityö sekä laatukäsikirjan ylläpito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, työkokemusta teknisen kaupan parista, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä matkustusvalmiutta. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään pääosin englannin kielellä, joten englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen on ehdoton edellytys.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä tehtävään valitun henkilön osaamisen sekä oppimiskyvyn ja -halun mukaan, joten mikäli olet valmis ottamaan haasteita vastaan, voit olla etsimämme henkilö.

Työsi tukena sinulla on kattavan perehdytyksen lisäksi ammattitaitoiset ja kannustavat kollegat sekä alan vahva osaaminen ja tietämys.

----------

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa, mutta varsinainen, vakituinen, työsuhde solmitaan suoraan Hydrollin ja tehtävään valitun henkilön kanssa.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, täytä työnhakulomake tästä linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Kutsumme ehdokkaat hakemusten perusteella työhaastatteluun. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

----------

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jani Latvala
044 555 1723

Katri Manninen
050 520 4949

Soittoaika ke 18.9.2019 klo 14-15.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa