Myyjä, ammattilaisurheilun yritysmyynti

Hyvämaineinen asiakasyrityksemme Procito Oy on vakiinnuttanut reilun 10 vuoden aikana paikkansa Suomen huippu-urheilun merkittävänä yhteistyökumppanina. Procito keskittyy intohimoisesti urheilumarkkinointiin yhteistyössä mm. Jääkiekkoliigan  ja Jalkapallon Veikkausliigan joukkueiden kanssa. Yrityksen toiminta on kasvussa, joten etsimme heille Lahteen uutta yritysmyyjää.  
 
Yritysmyyjänä tulet työskentelemään aktiivisesti urheiluseurojen uusien sekä nykyisten yritysasiakkaiden parissa. Keskustelet yritysten kanssa heidän mielenkiinnostaan ja halustaan olla mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua sekä mahdollisuuksista hyödyntää urheilun vetovoimaa tuomalla esimerkiksi omia vieraitaan ja/tai työntekijöitään kotiotteluiden livetunnelmiin.
 
Myyntityö käynnistyy tuotepakettien kattavalla perehdytyksellä sekä kouluttautumalla asiakasrajapinnassa toimimiseen. Niiden kautta saat työhösi tarjottavien tuotepakettien tiedot, myyntikoulutuksen sekä muut työhösi liittyvät oleelliset tiedot. Varsinainen asiakastyö tehdään puhelimitse sekä käyttäen apuna laadukasta soittojärjestelmää. Työskentelet pääosin toimistolta käsin, mutta tulevaisuudessa koeajan jälkeen sinun on mahdollista halutessasi työskennellä myös etänä.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, halua keskustella urheilusta ja ennen kaikkea erinomaista asiakkaan kuuntelutaitoa. Tehtävässä menestymistä tukee oma mielenkiinto urheilua kohtaan, yritteliäisyys ja aikaisempi kokemus työskentelystä asiakaspalvelu- tai myyntiympäristössä. Myös mahdollinen yritysmyyntikokemus luetaan eduksi. Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella työkokemus- ja urheilutaustalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään hyvien tuotteiden parissa ja keskustelemaan huippu-urheilusta. Työpäivän kesto on 7h ja työaika arkisin klo 8-16 välillä sen mukaan mikä sinulle parhaiten sopii. Palkkaus muodostuu kannustavasti pohjapalkasta sekä myynnin mukaan muodostuvista provisioista ja bonuksista. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään Procito Oy:n kasvun mukana. Työssäsi sinua tukee ammattimainen tiimi sekä esimiehet. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä Procito Oy:n palkkalistoille.

Ota yhteyttä ja esittele rohkeasti itsesi meille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

---------------

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka juuret löytyvät jo vuodelta 2002.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa.

 

Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 ylitti 250 milj. euroa.  

 

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

Lisätietoja VMP:stä: www.vmpgroup.fi

Hae työpaikkaa