Myyntipäällikkö

Oletko kiinnostunut teatterista? Onko teatterimaailma sinulle tuttu? Oletko myyntihenkinen ja tuloshakuinen myyjä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Tässä työssä pääset parhaassa tapauksessa yhdistämään oman intohimosi sekä osaamisesi!

Uusi Iloinen Teatteri eli UIT on suomalainen vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri ja ainoa ammattimainen revyyteatteri Suomessa. Perinteikkään musiikkiteatterin missiona on jatkaa ja jalostaa suomalaista revyyperinnettä ja tuottaa korkeatasoista viihdettä. Jokakeväisen Linnanmäen Peacock-teatterin kevätrevyyn lisäksi teatteri toimii myös kesäteatteriareenoilla sekä tuottaa ja myy vierailuteatteriesityksiä.

---------- 

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja tavoitteellinen myyjä, joka ei pelkää uusasiakashankintaa ja asiakastapaamisten buukkaamista nykyisten asiakkuuksien hallinnan lisäksi. Olet sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona, joka ei helposta hätkähdä. Yritysten yhteistyöverkostojen luominen sujuu sinulta luontevasti ja sinulta löytyy ehkä jo entuudestaan hyviä kontakteja yritysmaailmaan.

Odotamme työnhakijoilta:

- aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä (vähintään muutama vuosi)

- kokemusta B-to-B työstä

- kaupallisen alan koulutusta (tai muuta kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista)

- tuotetuntemusta

- oikeanlaista draivia myyntityöhön!

---------- 

Tarjoamme mukaansatempaavan työn mielenkiintoisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa, kilpailukykyisen ja tulokseen pohjautuvan palkkauksen sekä oikeanlaiset työvälineet työntekoon.

Työaika voidaan sopia liukuvaksi, sillä tässä työssä tulokset puhuvat puolestaan. 

Työ on kokoaikatyö. Etätyömahdollisuus.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen teossa! Aloitamme hakijoiden kontaktoinnin jo ennen hakuajan umpeutumista.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 29.09.2019 klo 23.00

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ville Mikkanen

Aluepäällikkö

Smile Henkilöstöpalvelut

044 534 6168

ville.mikkanen@smilepalvelut.fi

Annamari Leivo

Henkilöstökonsultti

Smile henkilöstöpalvelut

040 055 2912

annamari.leivo@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.Hae työpaikkaa