Kerroshoitaja, Levi Spirit Service Center Oy

Olet matkustanut maailman ääriin, etsinyt elämyksiä ja eksotiikkaa. Olisiko aika palata kotiin ja antaa Suomen Lapin yllättää? Levi Spiritissä on kaikki yhdessäolon ja ikimuistoisen loman ainekset. Ainutlaatuinen paikka on yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää. Se tarjoaa mukavuuksia, joita et löydä mistään muualta.

Levi Spiritin yhdeksän huvilaa sijaitsevat tunturin rauhallisella puolella, ainutlaatuisen luonnon ympäröimässä Taalovaarassa. Huvilat istuvat hienovaraisesti lapin ainutlaatuiseen maisemaan. Moderni design yhdistyy parhaisiin luonnonmateriaaleihin ja suuret ikkunapinnat tuovat rauhallisen ympäröivän luonnon osaksi huviloidemme sisustusta. Ylellinen varustelu lisää viihtyvyyttä viimeistellen arvokkaat puitteet ja huviloidemme erikoisuus, tunnelmallinen Kammi, kutsuu viihtymään avotulen ympärille.

Huviloiden kokonaispinta-ala on 459m2 ja kahden ison oleskelutilan ja upean poreammeella varustetun saunaosaston lisäksi, jokaisesta löytyy majoitustilat 10 hengelle. Huvilassa on neljä erillistä, omalla kylpyhuoneella varustettua kahden hengen makuuhuonetta sekä parvi kahdelle. Luksushuvila kätkee sisäänsä myös huippulaadukkaan äänentoistojärjestelmän sekä kotiteatterin jota pystyy katselemaan vaikka saunan lauteilta.

Levi Spirit Service Center palvelee huviloilla majoittujia 24h vuorokaudessa, toteuttaen heidän pienimmätkin toiveensa

Haluaisitko juuri Sinä olla mukana toteuttamassa näitä toiveita? Etsimme joukkoomme reipasta ja energistä kerroshoitajaa. Työ on fyysisesti rankahkoa, joten kohtuullisesta kunnostakaan ei haittaa ole, vaikka siinä sekin touhutessa kasvaa. Priima kun on tavoitteena, myös pieni perfektionistin luonne on plussaa. 
Aiempaa kokemusta siivousalalta emme vaadi, vaan asenne ratkaisee!
Ajokortti välttämätön.
Paikka täytetään heti sopivan hakija löydyttyä.Lisätietoja 
Jenni Hällfors
0407280751

Hae työpaikkaa