Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Kärkölä

Osaavalle kuljettajalle töitä!

Haemme asiakkallemme Kärkölään ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa. Työnkuvaan kuuluu massatavarakuljetukset Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen alueella, pyöräkuorman käyttö sekä tarvittaessa myös vaihtolavakuljetukset (2-vuorotyö). Työ on 3-vuorotyötä ja työaika vaihtelee yleensä 8-12 tunnin välillä kuitenkin niin, että tunteja kertyy enintään 80 per kaksiviikkoisjakso. Työssä vaaditaan siis joustavuutta työaikojen suhteen sekä taitoa ja asennetta tehdä vaativia kuljetuksia pitkilläkin ajomatkoilla. Työsuhde solmitaan aluksi Smile Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen hyvälle tekijälle löytyy töitä pitkäksikin aikaa.

---------- 


Mitä odotamme hakijalta: 

- Kokemusta kuljetusalan tehtävistä sekä pyöräkuormaajan käytöstä

- Ammattipätevyyttä 

- Voimassa olevaa tieturvakorttia

- Maltillista mieltä, maalaisjärkeä ja hyvää asennetta 

---------- 

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme valitulle hakijalle aluksi määräaikaisen kokopäiväisen työpaikan, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa asiakkaan omilla kirjoilla, ammattimaisen ja osaavan tiimin monialaisessa yrityksessä sekä loistavan mahdollisuusen työllistyä pitkäksikin aikaa.

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi sekä päivitetty CV palkkatoiveineen oheisesta hakulinkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia juoksevasti jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 22.9.2019.


---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Joonas Uusikylä
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
050 468 6827
joonas.uusikyla@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka juuret löytyvät jo vuodelta 2002.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa.

 

Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 ylitti 250 milj. euroa.  

 

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

Lisätietoja VMP:stä: www.vmpgroup.fi

Hae työpaikkaa