Projektiassistentti

Europlan Engineering Oy on Suomen johtava laivateollisuuden projektinhallintayhtiö. Ydinliiketoiminnassaan Europlan keskittyy kokonaistoimituksiin kotimaisilla ja ulkomaisilla telakoilla. Europlanin liikeidea perustuu avaimet käteen -periaatteeseen: voimme tarjota asiakkaillemme kattavat ratkaisut suunnittelusta materiaalihankintaan, asennuksiin ja toimituksen jälkeiseen tukeen. Osaamisemme perustuu vahvaan sisäiseen osaamiseen ja kustannustehokkaaseen projektijohtamiseen.

Haemme Saksaan Projektiassistenttia pitkään projektiin

Toimit Saksan telakalla Projektiasisstentin tehtävässä. Työssäsi olet yhteydessä eri sidosrythmiin ja hoidat aikataulutusta ja järjestelet työntekijöiden asuntoja sekä kuljetuksia. Toimenkuvaasi kuuluu myös perinteiset toimistotyöt, kuten Microsoft officen ohjelmien käyttö sekä tiedostojen järjestely, muistioiden laatiminen sekä dokumentointi.

Laivateollisuuden aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, mutta kokemus muualta vastaavista tehtävistä on ehdoton etu, muttei pakollinen. Työ tehdään Saksassa ja vaatii läsnäoloa paikallisella telakalla. Kollegasi ovat lähes kaikki suomalaisia ja muut sidosryhmät puhuvat pääsääntöisesti englantia.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä
  • Hyvän ja ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Uusi haaste urallasi

Odotamme sinulta:

  • Englannin kielen sujuvaa osaamista
  • Saksan kieli on eduksi, mutta ei pakollinen
  • Hyvää tietoteknista osaamista

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja projekti tulee kestämään vuoden 2020 loppuun (mahdollisesti myös pidenpään). Asunnon pystymme myös järjestemään asiakasyrityksemme toimesta. 

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteeseen julia.uimonen@smilepalvelut.fi otsikolla "Projektiassistentti".

Lisätietoja tehtävästä
antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Julia Uimonen 0504312040

Hae työpaikkaa