Myyjä

Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta. Swedol Ab:n liikevaihto oli vuonna 2018 oli noin 320m€  (3241 MSEK), josta Suomen Grolls myymälöiden osuus oli n.9,3m€ . Swedolilla on oma tuotanto ja tuotekehitys työvaatteille, käsineille, jalkineille ja suojalaseille.
Työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistuneita myymälöitä on yhteensä 53 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. Suomen myymälät sijaitsevat Vaasassa, Espoossa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Helsingissä ja Kotkassa. 

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia yritysasiakkaille kuin myös yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Omien tuotemerkkiemme lisäksi edustamme useita laadukkaita eurooppalaisia tuotemerkkejä.

----------


Etsimme nyt MYYJÄÄ Grolls-Vaasan Teamille

Tehtävänkuvaus:
Työskentelet Grolls Vaasan myymälässä laaja-alaisissa tehtävissä. Tehtäväsi on pitää huolta myymälään tulevista asiakkaista sekä myymälän yleisilmeestä. Myynnin lisäksi työ sisältää varastotyöskentelyä, tavarantilauksia / vastaanottoa ja lähetystoimintaa.

Yleistä:
Olet aiemminkin työskennellyt myymäläympäristössä tai business-to-business myynnissä. Olet taitava asiakaspalvelija, ja mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ammattitekstiileistä tai suojaimista, on se suuri etu.
Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, ja useat samanaikaiset tehtävät eivät saa sinua stressaantumaan. Hyvä huumorintaju ja energisyys auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Myymälä on auki arkipäivisin, mutta sesonkityö vaatii ajoittaista joustavuutta. Hyvä suomen ja ruotsin kielentaito on välttämättömyys työssä menestymiseen.

----------

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen ja osapäiväisen (15-37,5h/vko) työsuhteen
- Kansainvälisen ja vakavaraisen työnantajan
- Monipuolisen ja vastuullisen roolin myymälässä
- Alansa johtavat tuotteet, joita on mukava tarjota asiakkaille
- Työskentelyäsi tukevat järjestelmät ja lähiesimiehen tuki

Odotamme sinulta:
- Kokemusta myymäläympäristössä tai b-to-b myynnissä työskentelystä
- Vankkaa osaamista asiakaspalvelutyöstä
- Oma-aloitteista työskentelyotetta ja joustavuutta
- Kykyä ja halua löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut
- Hyvää sosiaalista pelisilmää sekä iloista asennetta

Tehtävä alkaa 2.9.2019

----------


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 25.8.2019.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mika Näsman
Smile Henkilöstöpalvelut
0500 762 129

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa