Tarjoilija, Hanko Sushi Jumbo, NoHo Partners

Tarjoilijaksi Hanko Sushi Jumboon!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää tarjoilijan monipuolisia tehtäviä, joihin kuuluu mm. asiakaspalvelutehtävät, lounaan esivalmistelut, kassatyöskentely, siivous ja tilitykset.

Työntekijöiltä odotetaan positiivista mieltä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista asennetta. Aikaisemmasta ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä, tärkeintä kuitenkin reipas ja positiivinen asenne sekä kiinnostus asiakaspalvelutehtäviin.

Edellytämme hakijoilta:

  • hygienia- ja anniskelupassia
  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • tiimityöskentelytaitoa ja asiakaslähtöisyyttä

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Tunteja on tarjolla n. 90h/3vko. Työntekijä perehdytetään tehtävään kattavasti heti töiden alkaessa.

Hanko Sushille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat samat arvot ja innon alaa kohtaan. Ihmisistä välitetään ja heistä pidetään huolta, niin lähemmäs 200 työntekijästä, kuin asiakkaistakin. Jokainen kohtaaminen, olipa se lounas arkena tai illallinen viikonloppuna, on merkityksellinen ja tästä syystä työntekijöiksi valitaan henkilöitä, joilla on tahtotila olla mukana tekemässä asiakkaisiin vaikutus, iloisella ja vastaanottavalla palvelulla sekä erinomaisella ruualla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Juhani Hietala
Ravintolapäällikkö
Hanko Sushi Jumbo
juhani.hietala@ravintola.fi
0505248684

Hae työpaikkaa