Kokki, Hanko Sushi Jumbo, NoHo Partners

Kokiksi Hanko Sushi Jumboon!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää kokin monipuolisia tehtäviä, joihin kuuluu mm. ruoan esivalmistelut, annosten valmistaminen ja keittiön siivoaminen. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan koulutuksen, sinun ei tarvitse olla valmis sushi-kokki, sillä työn salat opetetaan alusta alkaen. Työtehtävät opetetaan sinulle ja tarjolla on loistava tiimi tukineen.

Työntekijöiltä odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä kiirettä pelkäämätöntä tapaa tehdä töitä yhdessä tiimin kanssa. Toivomme työntekijöiltä joustavuutta ja avointa mieltä sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.

Edellytämme hakijoilta:

  • hygieniapassia (anniskelupassi plussaa)
  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • tiimityöskentelytaitoa
  • suomen kielen taito katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Tunteja on tarjolla n. 90h/3vko.

Hanko Sushille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat samat arvot ja innon alaa kohtaan. Ihmisistä välitetään ja heistä pidetään huolta, niin lähemmäs 200 työntekijästä, kuin asiakkaistakin. Jokainen kohtaaminen, olipa se lounas arkena tai illallinen viikonloppuna, on merkityksellinen ja tästä syystä työntekijöiksi valitaan henkilöitä, joilla on tahtotila olla mukana tekemässä asiakkaisiin vaikutus, iloisella ja vastaanottavalla palvelulla sekä erinomaisella ruualla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & hakemukset:

Juhani Hietala
Ravintolapäällikkö
Hanko Sushi Jumbo
juhani.hietala@ravintola.fi
0505248684

Hae työpaikkaa