Rekrytointikoulutus tuotannontyöntekijälle

REKRYTOINTIKOULUTUS TUOTANNONTYÖNTEKIJÄLLE

Kiinnostaako sinua leipominen ja leipomossa työskentely? Oletko tarkka, huolellinen ja sinulla on kädentaitoja? Olet motivoitunut joilla on halu oppia ja kehittyä työssäsi?

Smile järjestää yhdessä Savon ammattiopiston ja Pohjois-Savon TE-toimiston kanssa F.K. Trube Oy:lle rekrytoivan koulutuksen, jonka avulla sinulla on mahdollisuus kouluttautua tuotannon työntekijäksi leipomoon. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneella henkilöllä on mahdollisuus työllistyä välittömästi koulutuksen jälkeen F.K. Trube Oy:lle!

F. K. Trube Oy on tunnettu kuopiolainen konditoria- ja leipomotuotteisiin erikoistunut perinteikäs yritys. Yrityksen makumaailma pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin.


Lisätiedot 

Leipomotuotannon monipuolisissa tehtävissä vaaditaan tarkkuutta, huolellisuutta ja kädentaitoja. Edellytämme hakijalta sitoutumista koulutukseen ja halua työllistyä alalle. Tietopuolisessa koulutuksessa ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys. Jauhopölyallergiselle tehtävät eivät sovellu. 

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on tieto ja taito työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Alaan liittyvä koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömyyksiä valituksi tulemiselle. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Aikataulu ja koulutuksen sisältö

Koulutusaika: 23.9. - 1.11.2019
Koulutuspaikka: Presidentinkatu 3, Kuopio ja Kellonkärki 8, Kuopio

Koulutuksen sisältö:

-Teoriaopetus 10 pv
(Elintarvikehygienia ja -turvallisuus, työturvallisuus, työergonomia, laadunhallinta, tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot, tarvittavat korttikoulutukset (hygieniapassi, EA1))
-Työelämässä oppiminen 20 pv
(Opetuspäivän pituus teoriaopetuksessa ja työelämässä oppimisen aikana on 7,5 h)

Koulutuksen sisältö tarkentuu hakijoiden osaamisen mukaan. Esimerkiksi korttikoulutukset räätälöidään osaamisesi perusteella.

Miten haet koulutukseen

Lopullinen valinta tapahtuu viikolla 37 mutta haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo ennen sitä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa!

Paikka sopii erityisesti työttömille työnhakijoille tai osa-aikaisesti työskenteleville. Voit hakea koulutukseen te-palveluiden kautta oheisella linkillä. Rekrytointikoulutuksen koulutusnumero on 10032400. Voit seurata koulutusvalinnan etenemistä te-palveluiden oma asiointi sivujen kautta.

Jätä hakemuksesi alle liitetystä hakulinkistä, näin hakemuksesi kirjautuu varmasti oikein. 

Haku linkki:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687479?locations=Kuopio&&announced=0&sort=1

Yhteydenotot

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja koulutuksesta:

Ari Suuronen
044 785 3033
ari.suuronen@sakky.fi 

Kimmo Pousi
Koulutuspäällikkö
044 785 4878
kimmo.pousi@sakky.fi

Lisätietoja työtehtävistä:

Päivi Wilska
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 552 985
paivi.wilska@smilepalvelut.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon Te-toimistossa:

Ritva Iivarinen
0295 043 564,
ritva.iivarinen@te-toimisto.fi 

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: 

Koulutusneuvonta
0295 020 702 
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa