Huoltoasentajaa/-insinööriä

T-Drill Oy on yksi maailman johtavista putkentyöstökoneiden valmistajista. Tuotteitamme viedään vuosittain yli 50 maahan ja viennin osuus on n. 97 %. Kahdessa toimipaikassamme työskentelee yhteensä n. 80 henkilöä ja tytäryhtiössämme USA:ssa n. 15 henkilöä. Tuotteitamme ovat putkenhaaroituskoneet, putken lastuttomat katkaisukoneet ja putken pään muotoilukoneet sekä putkiurakoitsijoille suunnatut käsikäyttöiset putkentyöstökoneet.

 

Maailmanlaajuinen huoltoliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Haemme joukkoomme uusia, osaavia henkilöitä. Työmatkat ovat pääsääntöisesti lyhytkestoisia.

 

HUOLTOASENTAJAA/-INSINÖÖRIÄ

tekemään koneiden käyttöönottoja, asiakaskoulutusta ja huoltoja ulkomailla ja kotimaassa sekä asiakaspalvelutehtäviä Laihialla.

- pohjakoulutuksesi on sähkön/automaation parista, mutta koneenrakennus kiinnostaa Sinua laaja-alaisesti ja olet halukas oppimaan lisää

- olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja tarkka

- sinulla on hyvä englannin kielitaito sekä matkustusvalmiutta

- toimit luontevasti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä

- toimintaotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja ammattimainen ja olet valmis toimimaan itsenäisesti myös ulkomailla

- vastaat tehtävistäsi huoltopäällikölle.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7. ja 22.7.2019

Huoltopäällikkö

Keijo Hannelin

0400-669 169

Hae työpaikkaa