Ravintolatyöntekijä, Pizzarium Tripla, NoHo Partners

Ravintolatyöntekijäksi uuteen Pizzarium Triplaan!

Palapizza, pizza al taglio, on tärkeä osa roomalaista arkea. Lähes joka korttelissa on pieniä pizzaputiikkeja, joista leijailee vastustamaton tuoksu ja joihin on helppo poiketa hakemaan välipalaa, lounasta tai illallista. Pizzataikinoihin on panostettu ja makuyhdistelmät ovat mitä mielikuvituksellisimpia.

Pizzarium halusi tuoda saman ilmiön Suomeen ja vuonna 2012 avattiin ensimmäinen Pizzarium Turussa. Myös suomalaiset rakastuivat roomalaiseen palapizzaan, ja nyt pizzoja saa viidestä kaupungista.

Etsimme osa- ja kokoaikaisia ravintolatyöntekijöitä uuteen Pizzarium Triplaan, joka avataan syksyllä Pasilaan. Työ sisältää niin asiakaspalvelua, kuin ruoan valmistusta.

Työntekijöiltä odotetaan positiivista mieltä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista ja asennetta. Aikaisemmasta ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä, tärkeintä kuitenkin reipas ja positiivinen asenne.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • hygieniapassia
  • oma-aloitteista työotetta
  • iloista ja reipasta asennetta

Perehdytys työhön aloitetaan syyskuussa. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa