Reskontra-asiantuntija, Lowell Suomi Oy

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta.

Palveluksessamme on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.

Olemme osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Tuotamme suomalaisille yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lue lisää lowell.fi

Lowellin Invoice Operations-yksikön reskontratiimi vastaa laskutusasiakkaiden päivittäisestä palvelusta. Huolehdimme asiakkaiden laskutusprosessin sujuvuudesta sekä myyntireskontran hoidosta ja ajantasaisuudesta sekä tuotamme tarvittavat raportit asiakkaan kirjanpitoa varten.

Haemme tiimiimme kahta määräaikaista

RESKONTRA-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritystemme reskontraprosessien toteuttamisesta, myyntireskontran hoidosta ja raportoinnista. Vastaat myös reskontranhoitoon liittyvistä palvelupyynnöistä, joihin liittyy yhteydenpitoa sekä sisäisiin että ulkoisiin asiakkaisiin. Työskentelet osana palvelutuotantoa ja raportoit palvelusta vastaavalle ryhmäesimiehelle. 

Etsimme henkilöä, jolla on monipuolista kokemusta myyntireskontran hoidosta, siihen liittyvästä kirjanpidosta ja raportoinnista sekä kokemusta näihin liittyvien järjestelmien käytöstä ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aktiivinen ja joustava ote työhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää palveluhalua ja -asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme myös oma-aloitteista ongelman ratkaisutaitoa sekä halukkuutta, että valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Excel-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen monimuotoisessa työyhteisössä. Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä ihanat, energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Työskentelypaikkasi on Turku ja työn aloitus tulee olemaan sopimuksen mukaan syyskuussa 2019. Työ on määräaikainen ja määräaikaisuus kestää 31.8.2020 asti.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Hakemuskäsittelystä ja esivalintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Henna Pöri-Myllyniemi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/ Henna, 044 767 1365, henna.pori@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa