Ravintolatyöntekijä, Hanko Sushi, NoHo Partners

Ravintolatyöntekijäksi Hanko Sushiin!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun Hanko Susheihin ravintolatyöntekijöitä osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin elo-syyskuusta alkaen. Työtä tehdään niin keittiön kuin salin puolella ja sinut perehdytetään tehtävään töiden alkaessa. 

Työntekijöiltä odotetaan positiivista mieltä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista ja asennetta. Aikaisemmasta ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä, tärkeintä kuitenkin reipas ja positiivinen asenne.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
  • hygieniapassia
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • reipasta ja positiivista asennetta

Perehdytys työhön aloitetaan elo-syyskuussa. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa