Kioskityöntekijä

Kioskityöntekijöitä Dixin Stop@Station kioskeihin!

Stop@Station kioskit palvelevat Tikkurilan matkakeskus Dixin yhteydessä ala- sekä siltatasolla, ja vuoroja on kummassakin toimipisteessä. Siltatasolla kioskin yhteydessä toimii myös Robert's Coffeen kahvilanurkkaus, joten työ sisältää myös kahvilatyöskentelyä.

Stop@Station kioskissa on tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, lehtiä, pokkareita, makeisia, elintarvikkeita, tuoretta kahvia ja pikku purtavaa.

Etsimme nyt myyntihenkistä, motivoitunutta positiivisen elämänasenteen omaavaa joukkuepelaajaa hektiseen työympäristöön. Nautit haasteista, tuloksista sekä olet kilpailuhenkinen. Olet ehdottoman hyvä tiimipelaaja, joka pystyy erinomaisiin suorituksiin yksilötasolla myös paineen alla. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja osaat ylittää asiakkaan odotukset.

Aikaisempi kokemus kioski- ja kahvilatyöstä sekä veikkauskoneen käytöstä katsotaan eduksi. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin iloinen palveluasenne, myyntihenkisyys, joustavuus ja halua oppia!

Työvuoroja on tarjolla noin 10h/vk. Työ on vuorotyötä, kioskit ovat avoinna kaikkina viikon päivinä ja vuorot sijoittuvat klo 5-24 välille. 

Työt alkavat perehdytysvuoroilla heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen 
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi 
p. 046 9211 220

Hae työpaikkaa