Tarjoilija, Holiday Club Saariselkä, Holiday Club Resorts

Asiakkaamme Holiday Club Saariselkä hakee tarjoilijoita!

Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Se sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Holiday Club Saariselän ravintoloissa herkuttelet hyvällä ruoalla hyvässä seurassa. Päivällisbuffetin lisäksi voit nauttia suussa sulavista à la carte -listan herkuista. Tunnelmaltaan rauhallinen ja viihtyisä ravintola Rakka tarjoaa perinteisten ruokien lisäksi aitoja Lapin makuja aivan Saariselän keskustassa. Holiday Club Saariselkä -kylpylähotellin omassa ravintola Revontulessa pääset puolestaan nauttimaan sesongin teemanmukaisista annoksista seisovasta pöydästä. Lisäksi ravintola Revontuli tarjoaa aamiaisen hotellissa majoittuville.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu Ala carte sekä buffet tarjoilua. Edellytämme hakijoilta tarjoilijan perustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työtä on tarjolla monipuolisessa ravintolaympäristössä. 

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä asuntomahdollisuuden.

Lisätiedot ja hakemukset: 

Sinikka Peuraniemi
Ravintolapäällikkö Holiday Club Saariselkä
sinikka.peuraniemi@holidayclub.fi
0505778970

Juuso Puustinen
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
045 633 5901

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Hae työpaikkaa