Kylmäkkö, Salutorget, NoHo Partners

Kylmäköksi Salutorgetiin!

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voi viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Kesäisin Salutorgetin baarin terassi avataan iloiselle Esplanadille. Siellä voi nauttia kiireettömästä kesälounaasta tai vilvoittavasta juomasta kukkatorin värikästä vilskettä seuraten, keskellä monia upeita kesätapahtumia. Salutorgetin terassilta pääsee seuraamaan aitiopaikalta Helsingin parhaita puolia; kauppatorin vilinää ja sataman sykettä.

Etsimme nyt Salutorgetiin pääkylmäkköä ja kahta kylmäkköä kokoaikaiseen työsuhteeseen, toiselle kylmäkölle vuoroja noin 60 h/3 vkoa. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta ja mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä myös viikonloppuisin. Haemme ammattitaitoisia innovatiivisia ja omasta työstään kiinnostuneita ammattilaisia vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • hygieniapassia
  • innovatiivistä ja reipasta työotetta

Salutorget tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Tuovinen
Keittiöpäällikkö
p. 040 532 0590
toni.tuovinen@ravintola.fi

Hae työpaikkaa