Vuoropäällikkö, Stefan´s Steakhouse, NoHo Partners

Vuoropäälliköksi Stefan's Steakhouseen!

Aivan Esplanadin puiston tuntumassa, Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit. Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin, Stefan Richterin, nimeä kantava ravintola tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista.

Stefan´s Steak Housen ruoka-annokset ja viinit ovat suunniteltu ja valittu huolella viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruoan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

Etsimme Stefan´s Steakhouseen a la carte taitoista vuoropäällikköä kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työntekijältä edellytetään aikaisempaa kokemusta tarjoilijan/vuoropäällikön tehtävistä sekä iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • positiivista ja palvelualtista asennetta
  • sitoutumista ja paineensietokykyä

Stefan´s Steakhouse tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Outi Koistinen
Ravintolatoimenjohtaja
p. 040 752 3142
outi.koistinen@ravintola.fi

Hae työpaikkaa