Hovimestari, Tapahtumatalo Bank, NoHo Partners

Hovimestariksi Tapahtumatalo Bankiin!

Keskellä Helsinkiä sijaitseva Tapahtumatalo Bank on monipuolinen kokous- ja juhlatalo modernilla otteella päivitetyssä 1950-luvun pankkimiljöössä.

Etsimme nyt joukkoon hovimestaria juhlatoiminnan tiimiin.

 

Työ pitää sisällään tilaisuus- ja juhlakokonaisuuksien järjestämistä alusta loppuun, sisältäen mm. myyntityötä, tarjousten tekemistä ja asiakastapaamisia, tapahtumien organisointia yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa ja itse tapahtuman vetovastuun. Toimit tilaisuus- ja juhlatoiminnoista vastaavan bankettipäällikkömme oikeana kätenä, mutta hallitset myös itsenäisen työskentelyn.

Juhlien lisäksi töitä riittää myös kokous- ja lounastarjoilutehtävissä. Juhlatilaisuudet painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

 

Odotamme sinulta positiivista asennetta, hyviä kommunikointitaitoja niin esimiehenä tiimille kuin asiakkaallekin. Olet organisointikykyinen ja joustava, et pelkää isompiakaan kokonaisuuksia vaan tykkäät haasteista. Iloisuus kuvastaa sinua ja omaat ”meiltä kaikki onnistuu”-asenteen! Aiempi kokemus esimiestyöstä ja tilaisuuksien järjestämisestä sekä myyntityöstä katsotaan eduksi.

Vastineeksi tarjoamme sinulle huipun työyhteisön, mielekkään työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä mahtavat henkilökuntaedut!

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Mari Luukkonen
Ravintolatoimenjohtaja
p. 050 414 3767
mari.luukkonen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa