Bankettipäällikkö, Tapahtumatalo Bank, NoHo Partners

Haemme kokenutta BANKETTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Keskellä Helsinkiä sijaitseva Tapahtumatalo Bank on monipuolinen kokous- ja juhlatalo modernilla otteella päivitetyssä 1950-luvun pankkimiljöössä.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen liittyvät tehtävät, kuten myyntityö, tarjousten tekeminen, asiakastapaamiset ja tapahtumien organisointi. Sinulla on vetovastuu itse tapahtumasta sekä tapahtuman jälkimarkkinoinnista. Toimit esimiehenä / tiiminvetäjänä luontevasti niin talon omalle väelle kuin tapahtumatyöntekijöillekin. Työhön kuuluu myös kokous- ja lounastarjoilutehtäviä. Juhlatilaisuudet painottuvat iltoihin.

Olet iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy positiivista asennetta ja osaat työskennellä paineen alla. Haluat ratkaista kaikki haasteet ”meiltä onnistuu kaikki” -asenteella. Sinulla on jo kokemusta esimiestyöstä, juhlien järjestämisestä ja myyntityöstä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Mari Luukkonen
Ravintolatoimenjohtaja
p. 050 414 3767
mari.luukkonen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa