Pakkaaja/Varastotyöntekijä

Am Security Oy on kotimainen, valtakunnallisesti toimiva lukitus- ja turvallisuusalan yritys, joka työllistää n. 100 henkilöä kuudella paikkakunnalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 n. 23 m€. Etsimme nyt Turkuun vakituiseen työsuhteeseen pakkaaja/varastotyöntekijää vahvistamaan jo olemassa olevaa tehokasta tiimiämme.

 

Mikäli sinulla aikaisempaa kokemusta pakkaamotehtävistä tai varastoalalta, asiakkaamme tarjoaa sinulle vakaan paikan laadukkaassa turvallisuusalan yrityksessä. Jos sinulta löytyy kokemusta vastaavaista tehtävistä ja olet motivoitunut tekijä, lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman nopeasti.

Kyseessä on suorarekrytointi ja näin ollen työllistyt suoraan asiakkaallemme. Rekrytointi prosessia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut Oyj.

---------- 

Mitä etsimme: 

Etsimme reipasta ja pitkäjänteistä tekijää sarjatuotannon pakkaajaksi varastoalan tehtäviin.

Pääsääntöisiin työtehtäviisi pakkaajana kuuluu; tuotteiden keräily, kokoonpano, pakkaaminen sekä hyllytys. Kyseiset pakattavat tuotteet ovat kohtalaisen pieniä, joten toivomme hyvää sorminäppäryyttä. Vastuullasi on osittain myös varaston siisteyden- ja järjestyksen ylläpito tehtävät. Työvälineenä sinulla toimii keräilyvaunu tai tarvittaessa trukki.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta: 

Odotamme hakijalta ennen kaikkea motivoitunutta asennetta työtä kohtaan ja halua sitoutua tehtävään. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varastoalalta tai pakkaustehtävistä. Varastonhallinta toteutetaan toiminnanohjausjärjestelmän kautta, joten toivomme hakijalta perustason atk-osaamista. Tehtävässä korostuu huolellisuus ja ripeys, joten edellytämme, että nämä ovat hakijalle luontaisia luonteentaipumuksia. Työtehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää tiimihenkeä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toivomme:

  • ahkeraa ja huolellista työotetta
  • omatoimista ja ripeää suorittamista
  • pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista tehtävää kohtaan
  • ja positiivista asennetta

----------

Mitä tarjoamme: 

Vakituisen työpaikan kivenheiton päästä Turun keskustasta, alalla arvostetussa turvallisuusalan yrityksessä. Tarjolla on vastuullinen ja vakaa tehtävä laadukkaassa ja dynaamisessa varastossa. Työyhteisö koostuu kannustavista ja ammattitaitoisista työkavereista, joilta saa kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työ on vakituinen päivätyö, ma-pe klo 08.00-16.00 ja alkaa viikolla 29.

Mikäli tunnistit itsesi, hae paikka jo tänään, sillä haastattelemme jo haun aikana!

---------- 

Miten haet työpaikkaa:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ninni Salama

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

050 313 0659

ninni.salama@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

 

 

Hae työpaikkaa